Contact

Wens je meer informatie of wil je een afspraak maken?

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

LET OP: Helaas merk ik dat mijn antwoord regelmatig in de spambox van klanten terecht komt, kijk deze dus altijd even goed na als je een berichtje hebt gestuurd maar nog geen reactie hebt gezien. Krijg je geen antwoord binnen 24 uur, stuur dan een berichtje via Facebook of een sms/whatsapp naar 06 24 75 96 87. Bellen kan uiteraard ook, echter wanneer ik bezig ben met fotoshoots zal de telefoon niet worden opgenomen.

T: 06 24 75 96 87
Sms’en of whatsappen kan altijd, bellen gelieve alleen binnen kantooruren. Om de rust voor de baby’s/kindjes te bewaren beantwoord ik de telefoon tijdens fotoshoots niet, laat gerust een voicemailbericht achter, dan bel ik zo snel mogelijk terug.

Hoe heb je Fotostudio Hip! gevonden?
FacebookInstagramGoogleVia kennissenFlyerAnders, nl:

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van Fotostudio Hip! (deze kun je via de links hieronder vinden).

 

Door op ‘verzenden’ te klikken verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Fotostudio Hip!.

 


Adres Fotostudio Hip!

Rijksweg 71
6271 AC Gulpen

Gulpen-Wittem
Zuid-Limburg

KvK 56143362

Parkeren kan gratis (met blauwe schijf) tegenover de studio of om de hoek in de Nieuwstraat of Dokter Poelsstraat of op de grote parkeerplaats bij de Plus supermarkt. Denk aan je parkeerschijf!