Zwangerschapsreportage

Op veler verzoek weer toegevoegd aan de mogelijkheden bij Fotostudio Hip! –> een zwangerschapsreportage!

Omdat ik met de studio in een gewoon woonhuis zit en verhuisd ben naar een kleinere ruimte was het niet meer mogelijk om zwangerschapsreportages in de studio te doen. Ik stopte dus met de zwangerschapsshoots. Dit bleek niet zo’n goed idee, velen vonden het namelijk erg jammer en vroegen naar eventuele andere mogelijkheden om toch hun zwangerschap door mij vast te laten leggen. Zo ontstond het idee om voor zwangerschapsreportages ook aan huis te gaan voor een shoot in lifestyle-stijl. Daarnaast willen sommige zwangeren toch graag een meer geposeerde shoot, hiervoor bied ik dan nu een outdoor zwangerschapsshoot aan.

De lifestyle variant aan huis is een ongedwongen, spontane shoot. Ik fotografeer je in eigen omgeving en de shoot levert prachtige beelden in reportagestijl. Je bent lekker in je vertrouwde omgeving en juist dat is ook leuk om terug te zien op de foto’s later. Kijk nu maar eens naar foto’s van toen je zelf klein was of misschien wel van toen je zelf nog in je moeders buik zat, is het niet leuk om dan ook juist die eigen omgeving terug te zien en te zien hoeveel er misschien al wel niet veranderd is? Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om ook al wat details van de babykamer en de spulletjes die allemaal al klaar staan voor de baby vast te leggen.
Belangrijk voor de lifestyleshoot aan huis is dat je huis licht en rustig oogt. Gordijnen open dus en goed opruimen. Alles dat niet op de foto mag komen (denk aan losstaande spulletjes, rommel etc.) moet uit het zicht worden geplaatst zodat je een ruimtelijk en rustig gevoel krijgt, dit is het mooist voor de foto’s. Bij deze shoot is het ook mogelijk om wat foto’s in de tuin te maken.

Bij een outdoor zwangerschapsshoot gaan we samen naar een mooie buitenlocatie, denk aan een oud stationnetje, een boomgaard in bloei, een mooi oud gebouw in de natuur etc. Het is mogelijk om verschillende kledingsets mee te nemen en prachtige jurken te gebruiken.

In februari mocht ik bij een lieve vriendin langs om haar zwangerschap vast te leggen in de vorm van een lifestyle reportage. Op het nippertje, want ze was al 36 weken onderweg. Wat is ze mooi zwanger he!
Binnenkort mag ik het kleine meisje dat nu nog veilig in haar buik zit ook gaan vastleggen tijdens een lifestyle newbornshoot 🙂

Hieronder een kleine selectie uit de vele foto’s die we maakten.

Wil jij ook zo’n shoot? Kijk dan eens op www.fotostudiohip.nl en neem contact op bij vragen of om een shoot te boeken.

Liefs,
Sanne
Fotostudio Hip!

 

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *