Unicorn Cake Smash Nynthe

Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn!

 

Wauw wauw wauw! Wat mocht ik weer een onwijs leuke cake smash shoot fotograferen. Ik ben verliefd! Op dit prachtig mooie meisje, maar vooral ook op deze geweldige unicorn setting!

Kleine Nynthe van bijna 1 kwam cake smashen in mijn nieuwste thema. De prachtige taart werd weer gemaakt door ‘It’s a cupcake’ uit Maastricht. De setting/versiering en de outfit zijn beschikbaar bij Fotostudio Hip!
Deze leuke tutu en ‘one’ romper maakte ik zelfs helemaal zelf *happy*.

Toen Nynthe kwam vond ze het allemaal wel heel erg spannend en nadat we ruim de tijd hadden genomen om haar te laten wennen enzovoorts kregen we het gevoel dat het niet het juiste moment was voor de kleine meid. We besloten ermee te stoppen en de Cake Smash opnieuw in te plannen op een ander moment.
In de middag liet mama weten dat Nynthe goed geslapen had en dat we het misschien toch nog dezelfde dag opnieuw konden proberen. Zo gezegd zo gedaan! Nynthe kwam terug en ditmaal was ze er helemaal klaar voor!
Een super leuke cake smash shoot volgde, Nynthe genoot en mama en ik genoten mee!

Af en toe denk ik trouwens dat ik ‘verborgen camera’ beelden zou moeten maken tijdens een cake smash shoot, volgens mij is het ontzettend grappig om te zien hoe ik en ouders af en toe doen om de kindjes enthousiast te maken tijdens de cake smash! Do or Don’t? Wat denk jij?

 

Kijk en geniet met ons mee van deze heerlijke cake smash sessie:

Wat zou jij een leuk Cake Smash thema vinden?

Laat het me weten door hieronder of via facebook te reageren!

Liefs,
Sanne

 

Gespecialiseerd in newbornfotografie, babyfotografie, cake smash fotografie, zwangerschapsfotografie en kinderfotografie. Fotografie vanaf het prille begin t/m de kinderleeftijd!

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *