Verdien korting of zelfs een gratis fotoshoot bij Fotostudio Hip!

Heb jij ons nieuwe vriendenprogramma al gespot?

Verdien korting of zelfs een gratis fotoshoot bij Fotostudio Hip! Alles dat je hiervoor moet doen is Fotostudio Hip! aanraden bij je vrienden en kennissen. Ook voor deze vrienden en kennissen zit er een leuk extraatje aan want als ze meedoen aan het vriendenprogramma op jouw aanraden dan krijgen ze 10% korting op hun fotoshoot. Hetzelfde bedrag dat zij als korting krijgen verdien jij als krediet dat je weer kunt gebruiken voor een fotoshoot. Win-win situatie dus! Kijk snel op de pagina Vrienden voor meer informatie.

Wat vind jij van dit idee?

Laat het weten in een reactie hieronder of onder de facebookpost.

 

 

Liefs,
Sanne

Newbornfotograaf, babyfotograaf en cake smash fotograaf. Ik fotografeer echter ook graag je zwangerschap, kids, communie etc.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *