Newbornshoot lifestyle aan huis in Zuid-Limburg – Noortje

Hallo allemaal,

Op Goede Vrijdag mocht ik het prachtige dochtertje van een lieve vriendin fotograferen. Papa en mama kozen voor de newbornshoot in de lifestyle variant. Bij deze lifestyle newbornshoot kom ik 1-1,5u bij je thuis fotograferen. De shoot is niet geposeerd, we fotograferen ‘gewoon een stukje uit jullie dag met de pasgeborene’. Spontane foto’s van mooie momenten die je nooit wil vergeten. Vastleggen dus!
Newborn lifestyleshoots leveren foto’s in een reportagestijl op, ze vertellen een verhaal. Jullie verhaal!

Wist je dat een lifestyle newbornshoot ook veel langer kan dan een geposeerde studio newbornshoot?

Dit komt omdat we bij de studioshoot een slapende baby nodig hebben die zich nog lekker opkrult alsof hij of zij nog in de baarmoeder zit. Om tijdens de studioshoot de mooiste foto’s te krijgen is het dus het beste om die shoot in de eerste drie levensweken te laten plaatsvinden. Een newbornshoot lifestyle is echter ook enkele weken later nog heel erg leuk!

Kijken jullie mee naar een kleine selectie van Noortjes foto’s?


Waar zou jij voor gaan: een geposeerde newbornshoot of de newbornshoot lifestyle?

Liefs,
Sanne

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *