Cadeautje! Geef een fotoshoot cadeau!

Hoera! De nieuwe cadeaubonnen van Fotostudio Hip! zijn binnen. Dus wil jij ook een newbornshoot, babyshoot, cake smash shoot of wil je je zwangerschap of kids laten vastleggen?
Vraag dan eens een cadeaubon van Fotostudio Hip! voor Moederdag, je babyshower, verjaardag of welke gelegenheid dan ook!

Zo weet je zeker dat je een cadeau voor altijd krijgt. Foto’s zijn blijvend, vastgelegde herinneringen, om voor altijd te koesteren. Zo waardevol! De tijd vliegt, laten we hem af en toe vast leggen.

 

Kijk eens hoe mooi ze zijn geworden:

Ik ben er superblij mee!

Nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag? Een babyshower? Een kraamcadeautje? Een verjaardag? Of gewoon zomaar?
Denk dan ook eens aan een cadeaubon van Fotostudio Hip! Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf € 10,-.

Neem contact op via het contactformulier om er een te bestellen.

 

 

Liefs,
Sanne

 

*Wil jij graag een cadeaubon van een fotograaf (Fotostudio Hip! of een andere fotostudio) cadeau geven? Verzeker je er dan van dat de stijl van de betreffende fotograaf past bij hetgeen de ontvanger mooi vindt. Het is echt een prachtig en zeer waardevol cadeau dat je geeft, het zou jammer zijn als de wensen van de ontvanger niet overeenkomen met de stijl van de desbetreffende fotograaf.
Ik heb helaas al wel eens meegemaakt dat reeds geboekte (newborn)shoots geannuleerd moesten worden omdat er – goedbedoeld – een shoot bij een andere fotograaf was geboekt als verrassing. Daarbij werd aangegeven dat ze zelf de stijl en foto’s van Fotostudio Hip! eigenlijk mooier vonden.

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *