Tarieven

Wil jij graag je mooiste herinneringen vast laten leggen door mij?

Een foto is meer waard dan wat dan ook! Foto’s houden herinneringen levend, lang nadat het vastgelegde moment al voorbij is. Een fotoshoot is dus een zeer waardevolle investering!

Fotostudio Hip! werkt met verschillende pakketten zodat er voor ieder wat wils is. In elk pakket is in ieder geval inbegrepen: de voorbereiding van de shoot en de studio, gebruik van accessoires, de voorbespreking/beantwoording van vragen via de mail vooraf en voorafgaand aan de fotoshoot, mijn kennis en kunde door mijn achtergrond als verloskundige, mijn toewijding, passie, creativiteit en mijn geduldige, deskundige en liefdevolle omgang met jullie en jullie kindje(s). Verder is de nabewerking van de foto’s behorende bij je pakket natuurlijk ook inbegrepen.

Wanneer je een combinatie maakt van meerdere shoots ontvang je 5% korting op de totaalprijs.

 

Klik hieronder op de gewenste categorie om de mogelijkheden te bekijken.

 

Newborn

Sitter/Baby

Cake Smash

Outdoor, mini & overig

 

Na het boeken van een shoot ontvang je een digitale factuur. Deze dient binnen 2 weken betaald te worden, je boeking is pas definitief na betaling.

Fotostudio Hip! behoudt zich het recht voor de gemaakte foto’s te mogen plaatsen op de website en social media en deze te gebruiken voor publiciteits doeleinden.

Wanneer je een shoot wil van meer dan 2 kindjes tegelijk of foto’s met het gezin dan is dit alleen mogelijk op locatie => Outdoor