Fotografe

Wie is de fotografe?

Mijn naam is Sanne Kohl, geboren in maart 1989. Samen met mijn vriend Sander en onze zoon Finn (juni 2017), en onze hond Sem en kat Felix, woon ik in een dorpje in het mooie Heuvelland in Zuid-Limburg.

Al van kleins af aan ben ik helemaal gefascineerd door alles dat met baby’s te maken heeft. Ik ben gek op baby’s en overal waar een kindje geboren was moest en zou ik op kraamvisite gaan. Zodoende mocht ik toen ik ‘groot genoeg’ was dan ook altijd veel oppassen bij gezinnen in de buurt.

Fotografie is een ‘uit de hand gelopen hobby’.  Ik ben altijd al een creatief meisje geweest, ik hou ervan om ‘mooie dingen’ te maken, om iets vast te leggen en te bewaren en koesteren voor altijd. Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep. Ik zie er echt een uitdaging in om voor jou de tijd even stil te zetten door middel van een foto. Letterlijk een momentopname waar je altijd even naar terug kunt kijken en wat je helpt om deze mooie tijd even te herleven. Ik wil graag gevoel en emotie, liefde en geluk, puurheid en echtheid op de mooiste manieren vastleggen op de gevoelige plaat. Telkens weer wil ik meer leren en overal waar ik kom kijk ik met het oog van een fotograaf.

 

Daarnaast vind ik foto’s ook ontzettend waardevol. Ze zetten de tijd even stil, een foto laat je terugkeren naar tijden die alweer voorbij zijn. En als mama weet ik maar al te goed dat die mooie tijden altijd veel te snel voorbij vliegen. Foto’s zorgen voor het levend houden van herinneringen, uit ervaring weet ik hoe belangrijk dat kan zijn! In 2014 verloor ik namelijk mijn moeder aan een hersentumor, ik heb foto’s altijd al gekoesterd, maar nu zijn de foto’s van ‘vroeger’ samen met mama nog veel waardevoller geworden.

 

Mijn achtergrond ligt op verloskundig gebied. In 2012 ben ik namelijk afgestudeerd als verloskundige. Nadat ik ca. 5,5 jaar de verloskunde en fotografie gecombineerd heb, heb ik de stap gezet om alleen nog maar te gaan fotograferen. Ik ga helemaal voor Fotostudio Hip! Een droom die uitkomt!
Door die achtergrond durf ik met een gerust hart te zeggen dat ik veel ervaring heb met de allerkleinsten. Ik weet wat een pasgeboren baby nodig heeft en kan inspelen op hun behoeften. Ik vind het ontzettend fijn om die ervaring nu mee te kunnen nemen tijdens mijn fotoshoots.

Newborn- en babyfotografie is een bezigheid die ik vol liefde en passie doe en waar ik zelf echt van kan genieten.

 

Sanne in het kort: zorgzaam, deskundig, geduldig, ervaren, voormalig verloskundige, gek op kinderen, zorgvuldig en voorzichtig, creatief, puur en eerlijk.

Ik hoop je snel te mogen begroeten voor een leuke fotosessie met je grootste wonder!

Liefs,
Sanne

 

 

 

 

 


*Bovenstaande foto van mijn mooie gezinnetje werd gemaakt door een lieve collega: Esther Hameleers