Cake Smash

Informatie Cake Smash Shoot

Een Cake Smash Shoot wordt gedaan ter ere van de eerste verjaardag van je kindje. De shoot op zich is al een feest!
In een feestelijke setting met slingers en ballonnen worden er foto’s gemaakt van jouw (bijna) jarige job met natuurlijk de taart als hoogtepunt!

Eerst maken we eventueel ook een foto van je kindje zonder de taart (alleen bij standaard en deluxe) en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje slagroom hier, een beetje crème daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze mijlpaal in het leven van je kind.Bij het standaard en deluxe pakket is een korte baddersessie na afloop van de cake smash inbegrepen. Lekker spetteren met water en schuim en bovendien gaat zo je kleintje ook weer schoon mee naar huis!

Je kunt deze foto’s ook gebruiken voor de uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje.

Denk alvast even na over welke kleren je je kindje aan wil trekken. Naturel kleuren, effen kleding of jeans doen het vaak goed op deze vrolijke foto’s. Alleen in een luier of romper is natuurlijk ook mogelijk. Trek je kindje geen kleren met teveel drukke prints aan, meestal is het decor al wat drukker door de taart en de slingers. In de studio zijn ook verschillende outfits beschikbaar om te gebruiken. Uiteraard kun je zelf ook nog accessoires zoals een naamslinger of een kroon of iets dergelijks meenemen om te gebruiken tijdens de shoot.

De taarten die ik gebruik voor de Cake Smash Shoots worden gemaakt door Garden of Sweets (Maastricht), uiteraard kun je hier ook zelf bestellen wanneer je een pakket kiest waarbij geen taart is inbegrepen.
Je kunt de taart zelf ophalen in overleg met de eigenaresse van Garden of Sweets. Wanneer dat lastig is kan ik de taart ook voor je ophalen tegen een tijd- en reisvergoeding van 25 euro.
Lorena maakt ook prachtige sweet tables helemaal in de stijl van jouw feestje, neem zeker eens een kijkje op haar pagina als je op zoek bent naar overheerlijk en prachtig uitziend gebak en lekkers voor een feestje

Voor de Cake Smash Shoot kom je naar de studio, het is echter ook mogelijk om dit bij goed weer buiten te doen, dan komt er €50,- bovenop de sessieprijs.

 

 Tarieven Neem contact op

Fotostudio Hip! behoudt zich het recht voor de gemaakte foto’s te mogen plaatsen op de website en facebook en deze te gebruiken voor publiciteits doeleinden.