Overige

Informatie Overige shoots

Zwangerschap lifestyle

Fotostudio Hip! fotografeert je ook graag als je zwanger bent! Deze unieke periode mag zeker vastgelegd worden op de gevoelige plaat. Fotostudio Hip! kiest ervoor om zwangerschappen vast te leggen in de vorm van een lifestyleshoot aan huis of middels een outdoor shoot (zie volgende kopje).
Bij de lifestyleshoot kom ik bij je thuis foto’s maken van jou/jullie, de mooie zwangere buik en de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de babykamer die klaargemaakt wordt etc. Je omgeving speelt hierin ook een belangrijke rol, zorg dus dat je alle losse dingetjes opbergt en de ruimte(s) waar we fotograferen mooi, opgeruimd, rustig en licht oogt.

Let op: een zwangerschapsshoot kan alleen i.c.m. een newbornshoot geboekt worden en beide shoots dienen betaald te worden voorafgaand of tijdens de zwangerschapsshoot.

 

Outdoor

Een minishoot, sittersessie of cake smash shoot is bij goed weer ook mogelijk op een buitenlocatie. Deze locatie kiezen we in overleg.
Een outdoor fotosessie is ook mogelijk voor oudere kinderen (Fotostudio Hip! fotografeert kinderen vanaf de geboorte tot ca. 10 jaar) , gezinsfoto’s of tijdens de zwangerschap.
Denk bijvoorbeeld ook eens aan een mooie fotoreportage voor de eerste communie!

Een buitenshoot is alleen geschikt voor baby’s die al zelfstandig kunnen zitten. Vaak is het zo rond de eerste verjaardag een heel leuk moment om eens buiten foto’s te gaan maken.
Je kindje kan dan wat vrijer bewegen en dit levert vaak hele spontane foto’s op.

 

Ik neem eventueel enkele accessoires mee.

De kosten van een outdoor shoot zijn €50,- bovenop de kosten van je gekozen sessie (binnen 50km vanaf postcode 6281 np). Een outdoor shoot met oudere kinderen/gezin/tijdens de zwangerschap bevat en kost hetzelfde als een baby/sittersessie plus de hiervoor beschreven €50,-.

Let op: een zwangerschapsshoot kan alleen i.c.m. een newbornshoot geboekt worden en beide shoots dienen betaald te worden voorafgaand of tijdens de zwangerschapsshoot.

Minishoot

Een minishoot is een korte shoot van maximaal 20 minuten tegen een zeer gunstige prijs. Ideaal om nog even een snel kado te scoren voor een verjaardag of feestdag.

 

Geboortekaartjes shoot

Dit is een shoot die bedoeld is om enkele foto’s te maken voor jullie geboortekaartje. Fotostudio Hip! kan eventueel ook je geboortekaartjes ontwerpen en laten drukken. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Tarieven Neem contact op

Fotostudio Hip! behoudt zich het recht voor de gemaakte foto’s te mogen plaatsen op de website en facebook en deze te gebruiken voor publiciteits doeleinden.