Sitter/Baby

Sitter Sessie

Wil je graag foto’s van je baby, maar is hij/zij geen newborn meer, boek dan een Sitter Sessie. Dit is een fotoshoot van een baby die zelfstandig kan zitten tot max. 1 jaar oud (meestal rond 8 maanden zoiets). Dit kan zowel in de studio als op locatie (Outdoor).

Een sitter sessie in de studio duurt ongeveer 1/2 tot 1 uur, niet te lang zodat het wel comfortabel blijft voor je kindje, maar wel lang genoeg om een baby de kans te geven om even aan de omgeving te wennen alvorens we starten. Vaak hebben ze nu ook al een sterk eigen willetje en het is belangrijk dat te respecteren.
Bij een sitter sessie krijg je niet meer de slapende, opgekrulde baby’tjes waarmee je foto’s maakt in allerlei verschillende poses. Dit is tegennatuurlijk voor de oudere baby’s en dus ook niet fijn.

Wel krijg je mooie foto’s in verschillende settings/props (mandjes, schalen, bedjes, wagentjes etc) en vaak is het ook mogelijk om leuke glimlachjes te vangen op de foto!

Ook een zogeheten ‘milk bath’ fotosessie is mogelijk! Geschikt voor kindjes vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten tot ca. 2 jaar.

Fotostudio Hip! heeft verschillende kleertjes, accessoires en achtergronden om te gebruiken.

Zie Investering voor de prijzen van deze shoots en kijk op de FaceBook van Fotostudio Hip! voor voorbeeldfoto’s.

 Tarieven Neem contact op

Fotostudio Hip! behoudt zich het recht voor de gemaakte foto’s te mogen plaatsen op de website en facebook en deze te gebruiken voor publiciteits doeleinden.